gratis til dig:

10 GODE RÅD TIL AT FINDE KÆRLIGHEDEN

Er du KLAR til at finde kærligheden men oplever, at det gang på gang ikke lykkes? Måske har du allerede datet en masse og kysset utallige frøer. Du møder måske de samme typer igen og igen, og du bliver såret, eller du føler dig såret og valgt fra.

Start her, og få mine 10 gode råd til at finde kærligheden.

1.

Bliv bevidst om dine kærlighedsværdier, så du kan holde fokus på det, der giver dig værdi. Det du retter din opmærksomhed mod vil automatisk fylde mere i din hverdag og i dit liv. Tænk på en værdi, der er vigtig for dig i forhold til kærlighed. Det kan fx være “nærvær”.Gå nu ombord i nærvær og læg mærke til, hvor og hvordan du oplever nærvær i dit liv som det er i dag? Hvis du mangler nærvær i din tilværelse, så kom med 3 forslag til, hvordan du konkret kan få mere nærvær ind i din dagligdag.

Skriv dine forslag ned, og begynd så at handle på dem. Det kan fx være, at du begynder at være mere sammen med dine veninder, at du prioriterer at få en lækker kropsmassage eller spørger om et kram fra din kollega.

2.

Få nogle positive kærlighedsoverbevisninger… første skridt er, at du bliver bevidst om de uhensigtsmæssige og begrænsende kærlighedsoverbevisninger, du har, så du derefter kan forløse og ændre dem. Tænk på en uhensigtsmæssig overbevisning som forhindrer dig i at finde kærligheden. Det kan fx være at “jeg er ikke værd at elske”. Skriv overbevisningen ned og læg mærke til hvor meget denne overbevisning styrer dit liv. Tænk så på en fordrende og hensigtsmæssig overbevisning der modsiger den uhensigtsmæssige. Det kan fx være “jeg er værd at elske”. Kom herefter med 3 forslag til hvad der skal til for, at du elsker dig selv.
Det kan være, at du skal blive bedre til at acceptere og rumme dine følelser, at du skruer ned for din indre kritiker, eller at du fokuserer mere på dine succes’er.

3.

Sæt dig nogle kærlighedsmål…

Tænk over hvad du egentlig gerne vil have i dit
kærlighedsliv.

Bliv specifik og målrettet, som hvis du skulle søge et job. Hvad skal dit kærlighedsliv indeholde, med hvem, hvordan og hvornår?

Skriv dine svar ned og begynd nu at gøre noget aktivt for at nå dine kærlighedsmål.

4.

Fokuser på det du har… se på din tilværelse og få øje på alt det som du allerede har i dit liv.

Begynd nu at værdsætte og vær taknemmelig for alt det du har. Ved at fokusere mere på det i din hverdag, vil du udsende mere taknemmelighedsenergi.

5.

Drop din rigide forestilling om kærlighed… hvis du har mange rigide og fastforankrede forestillinger om hvordan kærlighed skal og må være, så prøv at blød lidt op i din(e) forestilling(er). Måske kærlighed kan forekomme på mange andre måder end sådan som du tænker? Leg lidt med og blød op i dine
forestillinger.

6.

Drøm om den kærlighed du gerne vil have… måske drømmer du om en sød og lækker kæreste, om børn, hus og en lille vovse, eller måske drømmer du om sjove dates, gode kys og frække oplevelser. Lige meget hvad du drømmer om, så gi den gas! Drømme bliver til virkelighed og det gør dine drømme også. Sæt tid af til dine drømme om kærlighed, og når du gør det, så læg mærke til hvordan dine drømme ser ud – fx hvilke billeder du ser, hvilke lyde du hører, hvilken duft du lugter og hvilke følelser du mærker. Dyrk dine drømmes sanser.

7.

Slip energien… brug tid på at drømme om kærligheden og dyrk alle sanserne (som beskrevet i afsnit 6). Men slip så drømmen og vend dit fokus til noget helt andet.
Hold fokus på det du står midt i, fx dit job, din fritid eller dit hjem.
På den måde frigiver du energien, og du undgår at “binde” energien i forhold til kærlighed, og det kommer ikke til at fylde det hele.

8.

Vær single på DIN måde… Find ud af hvordan et fedt og givende singleliv er for dig. Måske er det et liv med masser af byture, drinks og dates. Måske er det stille aftener med en bog og chokolade, måske er det tid med veninderne/vennerne eller måske er det en tid med flere rejser. Lige meget hvad, så lev det singleliv som du synes er det absolut bedste! Drop tankerne om at “jeg burde gøre”… nej, det er dit liv og du skal leve det på præcis den måde du har lyst til.

3.

Sæt dig nogle kærlighedsmål…

Tænk over hvad du egentlig gerne vil have i dit kærlighedsliv.

Bliv specifik og målrettet, som hvis du skulle søge et job. Hvad skal dit kærlighedsliv indeholde, med hvem, hvordan og hvornår?

Skriv dine svar ned og begynd nu at gøre noget aktivt for at nå dine kærlighedsmål.

5.

Drop din rigide forestilling om kærlighed… hvis du har mange rigide og fastforankrede forestillinger om hvordan kærlighed skal og må være, så prøv at blød lidt op i din(e) forestilling(er). Måske kærlighed kan forekomme på mange andre måder end sådan som du tænker? Leg lidt med og blød op i dine forestillinger.

7.

Slip energien… brug tid på at drømme om kærligheden og dyrk alle sanserne (som beskrevet i afsnit 6). Men slip så drømmen og vend dit fokus til noget helt andet.
Hold fokus på det du står midt i, fx dit job, din fritid eller dit hjem.
På den måde frigiver du energien, og du undgår at “binde” energien i forhold til kærlighed, og det kommer ikke til at fylde det hele.

9.

Bevar tilliden til kærlighed… Hold fast i troen på at kærligheden kommer til dig.
Du skal tro på kærlighed, og bevare din tillid til kærlighed.

Sig farvel til gamle uhensigtsmæssige kærlighedsoverbevisninger og sig goddag til tillid og tro.

10.

Handl med hjertet: Jeg kan ikke sige det nok gange!
Du skal lære at handle med dit hjerte når det gælder kærlighed. Du skal mærke efter, hvad der er sandt for dig og når du mærker kærlighed skal du handle på det.
Du skal turde være sårbar og turde fortælle et andet menneske, at du kan lide ham/hende og turde sige “jeg elsker dig”. Ja det er sårbart, men når du handler med hjertet (fremfor frygten), så vil du opleve, at blive mødt med hjertet- lige meget hvad resultatet er

book en gratis “JA TAK TIL KÆRLIGHED SAMTALE”

 

“Ja tak til kærlighed” samtalen er til DIG der gerne vil have en kæreste og ønsker at finde kærligheden. I en onlinesamtale på 40 min. ser vi sammen på:

• Hvad der forhindrer dig i at få en kæreste
• Hvad du konkret kan gøre her og nu
• Hvordan du finder kærligheden

For at du får mest ud af vores samtale, vil jeg gerne vide lidt om hvad du står midt i. Du modtager derfor et kort spørgeskema forinden
vores samtale, som vi tager udgangspunkt i.

På den måde kan vi bruge tiden mere konstruktivt, og du får mulighed for at dykke ned i det du har brug for.

Det ultimative selvkærlighedsforløb

Til dig, der gerne vil opleve indre ro, balance og kærlighed til dig selv.

DET ULTIMATIVE
KÆRLIGHEDS
FORLØB

Til dig, der gerne vil finde den helt rigtige partner og ægte kærlighed.

1:1 SESSIONER

Individuelle samtaler med
udgangspunkt i de
udfordringer og forhindringer,
DU står midt i.