referencer

“Da jeg trådte ind af døren første gang, kunne jeg nærmest ikke engang sige hej, uden at begynde at græde… jeg var så presset mentalt, at jeg bogstaveligt talt følte jeg stod midt i en skov og drejede rundt om mig selv, uden nogen form for sti eller retning. Jeg var kollapset, midt i en livskrise og kunne ikke finde mit fodfæste… fyldt af sorg, vrede og frustration… og det kom ud gennem tårer og en følelses af ikke at kunne lide mig selv, ikke at være god nok… Jeg havde bare lyst til at forsvinde, rejse væk fra alt og alle…
Stille og roligt fik Julie hjulpet mig til at finde mit fodfæste igen, stoppe med at dreje rundt og opbygge noget ro. Det er sgu svært at forklare hvad hun gjorde, men gennem terapien hjalp hun mig med at finde ind til mig selv igen, fokuserer på det gode ved alt fra tårer, til handlinger og mål. I dag står jeg stærkere end nogensinde før, har fundet mit ideal, samt vigtigst af alt, så handler jeg efter det jeg ved er vigtigt… og den udvikling, havde jeg ikke haft, uden en så dygtig, udfordrende og nærværende terapuet som jeg havde i Julie. Og hun gør det med udgangspunkt i mig, mine værdier og min vej. TAK!”
Daniel, 37 år - Horsens

Det er med behandlere som med biler. Hver sin smag, men kvalitet fornægter sig bare ikke.

Jeg har prøvet mit inden for behandlere – fra den traditionelle og dygtige psykolog, over den givende kraniosakral terapi/healing, til den mere, for mig udfordrende, alternative behandlingsform med lyd og lignende  . Alle har været gode for mig, men der har ikke været den forløsning, som jeg i bund og grund havde brug for.

Og så fik jeg anbefalet Julie af en rigtig god ven.

’Kan du hjælpe med at håndtere min vrede, behov for kontrol samt et dalende selvværd?” var min indgangsbøn. ”Jeg tænker godt, jeg kan hjælpe dig med terapi.” var Julies konservative og beherskede svar. For det viste sig lynhurtigt at være den rene form af jysk beskedenhed fra hendes side (nok nærmere egen ydmyg tilgang, og ønske om ikke at skabe for høje forventninger hos klienten).

Julie formåede i løbet af tre behandlinger at flytte mig mere i livet end nogen anden behandler (med al respekt og taknemmelighed til dem) havde gjort i mere end de to år, hvor jeg havde været i proces.

Hendes tilgang er, i min optik, meget målrettet, uden at jeg som klient føler mig begrænset; og helt konkret skabte hun to ’åbenbaringer’ for mig, som har været tæt på livsændrende.

Jeg er dybt taknemmelig for at have været hos Julie, og til andre med behov for at rette lys på specifikke temaer/udfordringer i deres liv, det være sig vrede, sorg, selvværd, jalousi eller lignende, kan jeg kun sig: Prøv Julie..!

Hun er bare dygtig, og man er tryg i hendes selskab.

Henrik - dec. 2022

Det ultimative selvkærlighedsforløb

Til dig, der gerne vil opleve indre ro, balance og kærlighed til dig selv.

DET ULTIMATIVE
KÆRLIGHEDS
FORLØB

Til dig, der gerne vil finde den helt rigtige partner og ægte kærlighed.

1:1 SESSIONER

Individuelle samtaler med
udgangspunkt i de
udfordringer og forhindringer,
DU står midt i.