Om julie

Jeg hedder Julie og er kvinden bag Din Unikke Kærlighedsvej.

Jeg var single i mange år, og jeg ved, hvordan det føles at være single både når det er utrygt, hårdt og ensomt, MEN også når det er sjovt, spændende og fedt.

At være single var for mig det sværeste, det hårdeste, det sjoveste og det mest fantastiske i mit liv.
Min single rejse begyndte, da jeg var 27 år. Min rejse varede i 9 år. 9 år med utallige dates, sjove byture, pinlige byture, kedelige byture, ensomme søndage, sjove episoder, pinlige episoder, forelskelser, analyser af sms’er og signaler fra mænd, ulykkelige forelskelser, jagten på forelskelsen og bekræftelsen – en uendelig rutsjebane der bare blev ved og ved.

I lang tid var jeg bange for min fremtid, bange for aldrig at få en mand og måske endda aldrig at få børn.

 

Jeg var på jagt efter kærligheden, og det fyldte alt for mig. Jeg mødte mange mænd, og jeg brændte mig hårdt flere gange, for blot at opleve endnu et mislykket forhold – AV hvor gør ulykkelig kærlighed ondt, og hvor kan det være svært at være alene. Jeg oplevede hvordan usikkerheden og utrygheden fyldte og opslugte al min energi, og følelsen af ensomhed åd mig op indeni.

Jeg skammede mig over, at jeg ikke kunne finde en kæreste og jeg følte det var min egen skyld fordi jeg ikke var værd at elske.

Derfor tog jeg et VALG. Jeg valgte at blive klogere på disse dele af mig, og det viste sig at være starten på min indre rejse. Jeg fandt ud af, at alle mine tanker og handlinger, de typer jeg faldt for, min adfærd i jagten på kærligheden jo i bund og grund handlede om mig selv – mine egne begrænsende overbevisninger og min egen usikkerhed og fortvivlelse.

Derfor begyndte jeg at arbejde med mig selv, og jeg blev optaget af at have det godt indeni selvom jeg var alene. Igennem psykoterapi, lærte jeg mig selv at kende på et dybt berigende niveau, og det ændrede min måde at leve mit singleliv på. Jeg fik kontakt til uanede ressourcer, og jeg lærte at handle ud fra mine værdier og gøre det jeg fandt værdifuldt – og på den måde begyndte jeg at handle i overensstemmelse med den person jeg i virkeligheden ønskede at være.

Jeg begyndte, at date på en måde der passede mere til mig, og jeg fik flere og flere succesfulde datingoplevelser. Jeg mærkede mere ro og selvtillid. Jeg lærte at elske mig selv på godt og ondt, og jeg fandt ind til min indre kærlighed – mit guld.

Ved at stå stærkt, mærke mit eget værd og gøre det JEG havde lyst til, transformerede jeg mit singleliv til et fantastisk liv. Jeg fik utallige sjove oplevelser, en masse lækre dates og gode kys. Jeg nød friheden og et ultimativt lækkert singleliv – jeg værdsatte mit liv som det var, i stedet for at stræbe efter det jeg IKKE havde.

Og pludselig fandt jeg min mand. Han var ikke umiddelbart min type, han skilte sig ud i forhold til mange af de typer mænd jeg ellers plejede at date. Men nu tiltrak jeg en mand, der matchede min indre transformation, min nye energi og indre kærlighed. Det gjorde, at jeg oplevede kærlighed på et niveau som jeg ikke tidligere havde prøvet. Ikke bare en blændende forelskelse men kærlighed til et menneske baseret på værdier, holdninger og væremåder.
I dag lever jeg med min mand som jeg elsker meget højt, og vi har to skønne børn.

Er du klar til at gå ombord, på rejsen henimod et liv med en fantastisk kæreste og den kærlighed du drømmer om.

Hvis svaret er JA, vil jeg elske at hjælpe dig med DIN indre rejse. En rejse som du sætter
dagsordenen for. En rejse der vil give dig transformation og forvandling henimod personlig indsigt, livskvalitet og kærlighed.

Du fortjener at have det godt.
Du fortjener at finde kærligheden både indeni og udenpå.
Du fortjener at have et fantastisk singleliv, fyldt med glæde, kærlighed og livskvalitet for dig. Et liv du oprigtigt værdsætter.

Jeg tror på DIG! Og når jeg kan, kan du også.

Min vision er at skabe transformation og forvandling hos dig der er single og som ikke er tilfreds og glad i tilværelsen.

Mine kærlighedsforløb er skabt ud fra mine personlige erfaringer med kærlighed, samt ud fra anerkendte neuropsykologiske metoder og tilgange, som jeg VED kan være med til at ændre dit liv til det du drømmer om. Disse metoder har ændret mit liv, og utallige andre menneskers liv – kort sagt er det metoder jeg er bragende stolt af og tror på.

Hvis du gerne vil nørde med og læse mere om mine faglige kvalifikationer, kan du læse mit CV her.

Kærligst,
Julie
Psykoterapeut MPF, cand.scient.san, passioneret kærlighedsekspert – og mor

Det ultimative selvkærlighedsforløb

Til dig, der gerne vil opleve indre ro, balance og kærlighed til dig selv.

DET ULTIMATIVE
KÆRLIGHEDS
FORLØB

Til dig, der gerne vil finde den helt rigtige partner og ægte kærlighed.

1:1 SESSIONER

Individuelle samtaler med
udgangspunkt i de
udfordringer og forhindringer,
DU står midt i.