det ultimative selv-kærlighedsforløb

  Kom med på din personlige rejse henimod indre balance, ro og kærlighed.  

   

  Forløbet er til dig som har svært ved at holde “rigtigt” af dig selv, til dig der har en indre kritiker der styrer dit mentale fokus, og til dig der søger mere balance og indre kærlighed.  

  Har du svært ved at holde af dig selv og kender du alt til de her tanker:

  ✖ Jeg er ikke god nok

  ✖ Jeg burde, jeg burde, jeg burde

  ✖ Jeg bekymrer mig om fremtiden

  ✖ Jeg har indre uro og føler mig ked af det

  ✖ Jeg er dårlig til at passe på mig selv

   

   

  Sådan tænker mange af mine klienter! Og tro mig, jeg har selv været der og har tænkt det samme tusind gange. MEN det behøver ikke være sådan.

  Du kan nemlig lære at fokusere på DINE indre ressourcer, få forløst gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og i stedet for skabe nye måder hvorpå du kan kommunikere med dig selv, så du kan begynde at tænke og mærke: 

  ♥ Følelsen af ro og balance

  ♥ Troen på dig selv

  ♥ Evnen til at sige fra og stå ved dig selv 

  ♥ Livsglæde

  ♥ Balance i hverdagen

   

  KONKRET FÅR DU

  ✔ Overblik over og indsigt i dine nuværende udfordringer, på både et adfærds-, omgivelses-, overbevisnings- og identitetsniveau.

  ✔ Viden om hjernens opbygning, herunder hvordan og hvorfor tidligere erfaringer og oplevelser er blevet til nuværende overbevisninger og væremåder. Du vil lære hvorfor du er som du er, OG vigtigst af alt vil du lære hvordan det er muligt at opbygge nye måder at tænke, føle og handle på.

  ✔ Indsigt i dine barndoms- og ungdomsår, og mulighed for at forløse de negative tanker og følelser som du stadig bærer på

  ✔ 4 MAT personlighedstest, hvilket optimerer processen. 4MAT vil berige dig med stor indsigt i, og forståelse for de grundlæggende menneskelige forskelle i forhold til kommunikation og læring, og du vil forstå dig selv endnu bedre. Denne test viser hvilken måde du lærer på, og som din terapeut, kan jeg kommunikere specifikt til din type og din hjernehalvdelspræference – og det optimerer processen.

  ✔ Kontakt til uanede ressourcer indeni dig.

   Rejsen sker gennem 5 individuelle samtaler á 90 min. Imellem hver samtale vil du få redskaber og øvelser der understøtter din indre kærlighedsproces.  

  Skab indre ro, balance og kærlighed i dig selv nu! Jeg glæder mig til at hjælpe dig og gå vejen sammen med dig henimod indre kærlighed

  Drømmer du om at finde indre kærlighed, ro og balance i dit liv?

  Så kom med her og skab en ultimativ kærlighedsforandring i dig selv. Måske har du allerede prøvet at tænke mere positivt, men bliver ved at høre din egen indre kritiker og føler dig mindre værd. Jeg arbejder neuropsykologisk, hvilket betyder, at du vil opleve oprigtig indre forandring, fordi du tilegner dig nye og mere hensigtsmæssige spor i hjernen, der sikrer, at du får den ro og indre kærlighed som du higer efter.   

  Din investering:

  7.995 kr.

  PRAKTISK INFORMATION NÅR DU HAR TILMELDT DIG

  ✔ Du kontaktes af mig, og vi aftaler hvornår din første samtale skal finde sted.

  ✔ Efter hver samtale aftaler vi hvordan du kommer videre så du ved præcis hvornår, hvordan og hvad du skal gøre mellem sessionerne.

  ✔ Vi booker sammen din næste samtale, og du vil ligeledes modtage nye øvelser løbende.

  Samtalerne kan foregå fysisk i Brabrand, Aarhus eller online

  Er du klar til at arbejde med dig selv og være med på en unik kærlighedsrejse?

  Hvis svaret er JA, så glæder jeg mig til at høre fra dig, og jeg vil elske at gå vejen med dig, så du finder kærligheden.