det ultimative

Kærlighedsforløb

Kom med på en uforglemmelig rejse med dette unikke kærlighedsforløb. 

Forløbet er til dig som står midt i ulykkelig kærlighed, dig som kender følelsen af ensomhed eller frygten for aldrig at finde en kæreste. Til dig som savner tosomheden, dig der HADER at vågne alene søndag morgen, dig der ikke magter flere dårlige dates, eller flere overfladiske og mislykkede forhold.

Drømmer du om at finde kærligheden, roen og glæden i dit liv, så kom med her og skab en ultimativ kærlighedsforandring. Måske har du allerede datet en masse og kysset utallige frøer. Du møder måske de samme typer igen og igen, eller du føler dig såret og valgt fra.

Dette unikke kærlighedsforløb er et skræddersyet forløb der sikrer, at DU finder kærligheden. Så søger og higer du efter tosomheden, efter en kæreste, en familie, trygheden og ægte kærlighed, så er dette forløb noget for dig.

Igennem mine unikke arbejdsark og øvelser, får du mulighed for at forstå dine nuværende måder at tænke, handle og føle på i forhold til kærlighed, og i den forbindelse skabe de forandringer du har brug for.

De unikke arbejdsark beriger dig med: 

♥ Klarhed omkring hvad der er værdifuldt og meningsfuldt for dig, så du VED hvad du søger i et kærlighedsforhold, og hvad der er vigtigt for dig og i dit liv.

♥ Indsigt i, og forståelse for dine måder at være på og handle på i forhold til kærlighed. Du vil lære nye måder at reagere på så du fremmer kærlighed for dig.

♥ Mulighed for at forandre uhensigtsmæssige forestillinger og manglende tro på kærligheden, så du kommer til at tro på dig selv, kærligheden og det du drømmer om.

 

KONKRET FÅR DU

Personlige samtaler og øvelser, som hjælper dig med at ændre uhensigtsmæssige tanker, følelser og handlinger. Du vil blive beriget med nye handlemuligheder, nye måder at tænke og føle på, så du bedre kan tiltrække kærligheden. Du kommer til at opnå viden og indsigt i:

✔ Hvilke meningsfulde aktiviteter og områder du vægter allermest i et forhold og i dit liv. Du får en skræddersyet værdiafklaring, så du bliver klar over hvilke kærlighedsværdier du lever dit liv ud fra, og vigtigst, at du finder ud af hvad du skal give din opmærksomhed og rette fokus på. På den måde vil du opleve, at du kan begynde at leve et mere værdifuldt og kærlighedsrigt liv.

✔ Med udgangspunkt i de kærlighedsværdier som er vigtige for dig, får du en individuel samtale med mig. Her får du hjælp til at se på de forhindringer og udfordringer der står i vejen for, at du kan leve et liv som giver dig værdi. Og sammen finder vi ud af, hvordan og hvornår du kan komme videre.

✔ Specifik viden om hvad du gør galt, og hvad der aktivt forhindre dig i at finde kærligheden? Du finder ud af hvor dine handle- og væremåder stammer fra, og hvad du kan gøre for at komme videre. Du får konkrete redskaber til at komme i gang NU, så du vil vide hvornår og hvordan du når dine mål.

✔ I vores efterfølgende samtaler booster vi dine nye handle og væremåder, og vi arbejder med eventuel modstand og bagvedliggende årsager. Det betyder, at du vil begynde at handle anderledes og mere i overensstemmelse med den person du ønsker at være.

✔ Dernæst får du hjælp til at undersøge hvad du tror på i forhold til kærlighed. Tro flytter bjerge, og netop derfor er det vigtigt, at du lærer at tro på dig selv og dit værd, så du kan begynde at tro på kærligheden.

✔ I samtalerne med mig, får du hjælp til at forløse uhensigtsmæssige  overbevisninger om dig selv og kærlighed. Du vil opleve, at komme kontakt med ressourcer og strategier der sikrer dig nye måder at leve dit liv på, nye måder måder at føle, tænke og tro på – både om dig selv og om kærligheden.

Din investering:

6.500 kr.

BONUS

Slå til nu og få en 4MAT personlighedstest med i købet.

4MAT testen viser hvilken læringsstil, kummunikationsform og hjernehalvdelspræference, du har. Vi har nemlig forskellige måder at lære, forstå og kommunikere på. 4MAT deler læring op i 4 forskellige typer:

1) den følende type der ønsker at forstå de relationelle og følelesmæssige årsager og forklaringer

2) den logiske og teoretiske funderet type der gerne vil vide “hvad” og som har fokus på fakta og logik

3) den praktiske og handlende typer der søger at vide “hvordan” og har fokus på den konkrete opgave

4) den idérig og dynamiske type der gerne vil sætte fokus på hvad nu hvis? 

Ligemeget hvilken type du er, vil 4MAT berige dig med stor indsigt i, og forståelse for de grundlæggende menneskelige forskelle i forhold til komunikation og læring, og du vil forstå dig selv og dit kommende kærlighedsforhold endnu bedre.

Tilbuddet gælder til og med maj 2024. 

Værdi: 1.995 kr.

 

PRAKTISK INFORMATION NÅR DU HAR TILMELDT DIG

 

✔ Du kontaktes af mig, og vi aftaler hvornår din første samtale skal finde sted. 

✔ Du modtager herefter en mail med link til samtalen, samt din første øvelse, som du kan tilgå med det samme. Du bedes sende dine svar fra øvelsen inden vores første samtale.

✔ Efter hver samtale aftaler vi hvordan du kommer videre så du ved præcis hvornår, hvordan og hvad du skal gøre. Vi booker sammen din næste samtale, og du vil ligeledes modtage nye øvelser løbende. 

Samtalerne kan foregå fysisk i Brabrand, Aarhus eller online

Er du klar til at arbejde med dig selv og være med på en unik kærlighedsrejse?

Hvis svaret er JA, så glæder jeg mig til at høre fra dig, og jeg vil elske at gå vejen med dig, så du finder kærligheden.